Allergi

Overfølsomhed Intolerance Astma Høfeber Nældefeber ​ Eksem

Pollenallergi, birkeallergi, græsallergi, dyreallergi, katteallergi, hundeallergi, støvallergi, skimmelallergi, laktoseintolerans, MCS, EHS, glutenintolerans, glutenallergi, fødevareallergi, fødevareintolerancer

Der findes mange avancerede diagnoser og avancerede behandlinger, ikke alle lige effektive eller behagelige.

Vi har kun få betegnelser og få behandlingsmetoder, til gengæld rammer de bredt.  Idet vi går efter årsagen til problemerne og ikke kun symptomerne, kan vi komme helt i bund, så problemet som regel ikke vil genopstå.

Allergi har 2 hovedårsager, de starter typisk med dårlige slimhinder, der som regel bunder i en ubalance i tarmfloraen, som ofte starter i forbindelse med en antibiotikakur.  Når bakterier dør, får svampe overtaget, skifter vokseform og breder sig til resten af kroppen og giver bl.a. svækkede slimhinder.    Vi tester og rådgiver dig om, hvad du kan gøre mod svampeinfektionen og for at styrke dine slimhinder. 

Herudover finder vi dine allergener med kinesiologi, som er en simpel muskeltest og afbalancerer de stressreaktioner, underbevidstheden har opbygget i forhold til disse ting, så man fremover tåler dem.   

Jeg er uddannet af bl.a. Ole Larsen og Torben Andersen, AllergiKompagniet og samarbejder fortsat med dem.   Se evt. flere detaljer og vore gode resultater: www.AllergiKompagniet.dk

Det eneste der virkelig kan helbrede dig er dit eget immunforsvar, når bare det får de rette betingelser.    Din egen sundhed er din bedste læge.