Sklerose

Autoimmune sygdomme
Multiple sclerose, leddegigt, lupus, Hashimoto, muskelsvind, diabetes 1 m.fl.

Der findes mange avancerede diagnoser og  avancerede behandlinger, ikke alle lige effektive eller  behagelige.
 

​Vi arbejder med 4 hovedårsager bag autoimmune sygdomme.   Når immunforsvaret angriber ens egne celler, er det som regel en følge af en utæt tarm, som regel pga. candidainfektion, herfra trænger ufordøjede proteiner ud i blodbanen, hvis man har en dårlig fordøjelse, f.eks. pga. for lidt mavesyre, hvorefter immunforsvaret mobiliserer sig til angreb mod proteinerne, og ved en stressreaktion tager fejl og angriber egne proteiner, ofte pga. trætte binyrer efter en længere stressperiode.  

Hvis man starter med at få helet sin tarm, har man ikke længere brug for et immunforsvar, der angriber proteiner, og så er man godt på vej til at få kroppen til at fungere normalt igen. De andre ting tjekker og rådgiver vi også om og stressreaktionen kan vi afbalancere.

​Herudover kan der være giftstoffer, som er med til at nedbryde.   En udrensning heraf og en gennemgang af kostvaner kan være vigtig. ​ Der er også ofte fødevareintolerancer involveret, som vi også finder og afbalancerer.

Det eneste der virkelig kan helbrede dig er dit eget immunforsvar, når bare det får de rette betingelser.    Din egen krop og sundhed er din bedste læge.