Kræft

Der findes mange avancerede diagnoser og  avancerede behandlinger, ikke alle lige effektive eller  behagelige. Husk du har et valg ! Du SKAL ikke nødvendigvis tage de barske lægebehandlinger. Det vigtigste er, at du gør, hvad du selv føler er rigtigt.
 ​

Her er 3 inspirerende links om bl.a. en læge, der helbreder sig selv for fremskreden kræft med sundhed alene:
https://www.youtube.com/watch?v=IAF23j8OU3M
https://www.youtube.com/watch?v=rhcJNJbRJ6U
https://www.youtube.com/watch?v=Al5rD_RAsKA

Vi har kun få betegnelser og få behandlingsmetoder, til gengæld rammer de bredt.  Idet vi går efter årsagerne til problemerne og ikke kun symptomerne, kan vi komme helt i bund, så problemerne som regel ikke vil genopstå. 

Kræftceller har vi alle.   De dannes jævnligt og immunforsvaret fjerner dem.   Når de får lov at brede sig for meget, er det fordi, der er noget galt !   Det egentlige problem løses sjældent med kniv og gift, men dramatiske oplevelser kan ofte ændre situationen 🙂

Der kan være mange årsager bag en kræftdiagnose, men hovedårsagen sidder som regel i psyken, Dr. Hamer har kortlagt 15.000 kræfttilfælde og hvilke slags psykiske traumer eller bekymringer, der ligger bag hvilke slags kræft.  Og 40% af de kræftknuder vi finder er allerede på retur, når vi finder dem, idet ødem får dem til at hæve op, når immunforsvaret angriber og reducerer dem.

Det kan være vanskeligt selv at fjerne sine bekymringer, men med alfa-kinesiologi kan vi rimeligt nemt både få dem fundet og få dem afbalanceret. 

Vi tager hele turen rundt om din livsstil lige fra frisk luft, motion, kost, giftstoffer, stråling, sol og søvn udover de psykiske aspekter.   En krop og sjæl i balance kan selv fjerne sine kræftceller.

Vi er mange, der har kureret vores kræft med sundhed.  Det har så mange positive bivirkninger.

Det eneste der virkelig kan helbrede dig er dit eget immunforsvar, når bare det får de rette betingelser.    Din egen sundhed er din bedste læge.