Gigt

Smerter Slidgigt Leddegigt Børnegigt Uens benlængde

Der findes mange avancerede diagnoser og  avancerede behandlinger, ikke alle lige effektive eller  behagelige.
 

Vi har kun få betegnelser og få behandlingsmetoder, til gengæld rammer de bredt.  Der ligger altid en årsag bag dine problemer. Når vi fjerner årsagen, løser problemerne sig selv.

Slidgigt​ er nedslidt brusk.  Brusk slides hele livet også i de unge år ! Men den genopbygges konstant.   Når brusken ikke længere kan nå at genopbygges, skyldes det ikke alderen i sig selv, men at man har behandlet sig selv for dårligt i for mange år.   Forkert ernæring og svampeinfektion i kroppen kan medvirke til hurtigere nedbrydning af brusken og manglende næringsstoffer gør det vanskeligt at bygge den op igen.  Får du de næringsstoffer du mangler og får renset andet ud, vil brusken igen kunne genopbygge sig selv.   Skævt slidte led kan også skyldes en skæv holdning, som vi også hjælper med at rette op.  

Uens benlængde skyldes som regel en skæv lænd.
​​​

​​Leddegigt og børnegigt er en betændelsestilstand i leddene, den opstår typisk pga. svampeinfektion, forkert ernæring, fødevareintolerancer og autoimmun reaktion.   Vi tjekker dig med simpel kinesiologi, nøjagtig hvad du har brug for og rådgiver også om, hvordan du kommer helt af med svampeinfektionen. Lige som vi finder og fjerner intolerancer og autoimmune reaktioner, som findes i underbevidstheden.

Det eneste der virkelig kan helbrede dig er dit eget immunforsvar, når bare det får de rette betingelser.    Din egen krop og sundhed er din bedste læge.