Eksem

Acne Psoriasis Bumser Rosacea
Atopisk dermatitis Høfeber Nældefeber ​

Der findes mange avancerede diagnoser og avancerede behandlinger, ikke alle lige effektive eller behagelige.

Vi har kun få betegnelser og få behandlingsmetoder, til gengæld rammer de bredt. Idet vi går efter årsagen til problemerne og ikke kun symptomerne, kan vi komme helt i bund, så problemet som regel ikke vil genopstå.

Eksem har hovedsagelig 3 årsager, det starter typisk med dårlig hud og slimhinder, som typisk starter med ubalance i tarmfloraen, ofte i forbindelse med en antibiotikakur. Når bakterier dør, får svampe overtaget, skifter vokseform og breder sig til resten af kroppen og giver bl.a. utæt tarm, hvorfra affaldsstoffer kommer ud i blodbanerne og derfra ud gennem huden, hvis man ikke drikker rent vand nok. Herudover mangler mange Omega 3. Vi tester og rådgiver dig om, hvad du kan gøre mod svampeinfektionen og manglerne.

Herudover er der ofte allergier eller intolerancer, som er med til at tricke det, vi finder eventuelle allergener med kinesiologi, som er en simpel muskeltest og afbalancerer de stressreaktioner underbevidstheden har opbygget i forhold til disse ting, så man fremover tåler dem.

Jeg er uddannet af Torben Andersen, AllergiKompagniet og samarbejder fortsat med dem. Se evt. flere detaljer og vore gode resultater her: www.AllergiKompagniet.dk

Det eneste der virkelig kan helbrede dig er dit eget immunforsvar, når bare det får de rette betingelser.    Din egen krop og sundhed er din bedste læge.